Artur Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Witam. Kiedyś zlepiłem takiego Opla. Model Italiery,dołożyłem wszystkie ABER do tego modelu. I boczne wywietrzniki silnika.Bude wykonałem z chusteczki higienicznej. Gąsienice to Frulidmodel. Trochę mało fotek, ale niestety jest to dla Mnie problem wozić modele do studia zdjęciowego. Niektóre Mi sie połamały. A i jeszcze zawieszenie jest pracujące. Takich ciężarówek Mam pięć,(od Niemieckich po kończę traka US FORD 2,5 TON TRUK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 A no nawet ciekawy ten Opel Opuść ten śmieszny trójkącik na dachu - był podniesiony wtedy, gdy pojazd coś holował. Mogłeś tylko zakurzyć przednią szybę.Jak wzmocniłes dziurki w plandece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Wcześniej nikt nie zapytał o to . W otwór w chusteczce wkleiłem paseczki papieru. A z trójkątem to Wiesz przepisy swoje życie swoje jak to na wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 A i jeszcze jedno to nie drucik ,to sznureczek. A na pace mam taką wielką skrzynkę (z listeweczek ) i dwie beczki . Na deseczkach skrzynki brakuje tylko namalowanego orła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Wcześniej nikt nie zapytał o to . W otwór w chusteczce wkleiłem paseczki papieru. A z trójkątem to Wiesz przepisy swoje życie swoje jak to na wojnie. Ojjj zaskocze Cię wszystkie te pytania sa z PWM więc dlaczego mówisz że nikt o to nie pytał???? http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=21033&highlight=opel+maultier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi