Moses Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 bo jestem modelarzem, a "bawienie sie samolocikami rc i tymi do sklejania to dla malych dzieci" Każdy ma w sobie odrobinę z dziecka. Nie przejmuj się rób swoje i to co sprawia Ci przyjemność. Bo najważniejsze to mieć jakąś pasję (i portfel odpowiedni aby ją realizować ) P.S. Jestem ciekaw jakie to teraz "dorosłe" pasje ma młodzież. Chlanie, demolowanie, siedzenie przed kompem i granie w durne gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 masz racje, chlanie komputer itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 P.S. Jestem ciekaw jakie to teraz "dorosłe" pasje ma młodzież. Chlanie, demolowanie, siedzenie przed kompem i granie w durne gierki? Ymmm... mam 18 lat :P mało pije i modele kleje. A mój kolega z klasy który nie urywajmy lubi sobie wypić zbiera... banknoty ze świata Fakt faktem młodzież jest jaka jest, ale nie ma co się bać na tą obecną 16-18+ lat... bo jak widzę obecną podstawówkę i gimnazjum to dopiero się aż boje o kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja dokładam do siebie jeszcze: miłe towarzystwo, kajakarstwo amatorskie, spacery po górach i czytanie książek. Jednak nie uważam że kto jako nie pełnoletni pije to od razu jest osobą bez jakieś pasji i zainteresowań, bo to nie prawda, to jacy ludzie są określamy tak naprawdę po zachowaniach w codziennym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Osoby negujące czyjąś pasję, bez względu na czy są pełnoletni czy nie, czy piją czy nie, są osobami uwstecznionymi, i nie ma co sobie nimi głowy zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi