Antyvirus Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Witam ponownie. Dziś udało sie ukończyć kolejny po "czwórce" pojazd pancerny DAK. Model Dragona w skali 1:35. Ogólnie skleja sie bez problemowo, choć jak na Dragona nie zachwyca jakością wyprasek i dodatkami. Pojazd malowany pędzlami, farbami Pactry + suche pigmenty Tamya. Z dodatków tylko metalowe gąski. Z góry dzięki za opinie i rady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 To jest to: KLIK? Bo na to (ten w linku) jestem napalony i chciałbym coś o nim wiedzieć. Jak dla mnie ok, nie znam się na pancerce, więc szczegóły pozostawię specjalistą Mnie się nie podoba figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Tak to dokładnie ten model. Co do figurki to nie jestem specem, cóż wyszło jak wyszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Te Friule to ATL - no właśnie, jaki numer??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Te Friule to ATL - no właśnie, jaki numer??? Friule ALT-04 dedykowane do Pz.Kpfw III i IV oraz wszystkich pojazdów budowanych na ich podwoziu. Choć z doświadczenia wiem, że lepiej sprawdzić spasowanie gąsek z kołem napinającym przed montażem, gdyż nie zawsze idealnie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Byłbym jednak wdzięczny za jakieś rady co do samego modelu. Nie chciałbym popełniać w przyszłości tych samych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Sam nie wiem co mam napisać. Jakoś kolor kamuflażu taki nie bardzo jak dla mnie. Sam model nie jest zły. Kurzenie takie średniawe. Ogólnie, esteś na dobrej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam kolegę z miasta, jak dla mnie model nie jest zły ale zbyt monotonny, można by było się pokusić o rozjaśnienia, szmata na beczce powinna bardziej przylegać, a nie wisieć w powietrzu. Obicia również mogły by wyjść lepiej I dziwnie wygląda ta palma z krzyżykiem a nie swastyką Ogólnie model na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Także poproszę o opinię na temat sklejalności i ewentualnych baboli, na które trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Co wyżej, zgadzam się (prawie), natomiast co na pewno, na pewno wyślizgać zęby i koła napinające jakimś metalikiem ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Tu po małych poprawkach jeszcze i z "czwórką', z którą docelowo ma stworzyć diorame. Ale czas pokaże co z tego wyjdzie. Dziękuje za opinie. Obiecuje, że kolejny będzie lepszy W końcu oto chyba chodzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi