Tomek Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Kupiłem sobie wreszcie cyfrówkę, to muszę ją potestować he, he. Tak więc przedstawiam Wam pierwsze efekty wykorzystania mojego nowego nabytku. Ale jak na razie to moje umiejętności do tego aparatu nie dorastają. Bo to on w większym stopniu decyduje co na fotce się znajdzie niźli ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 witam Figsy murek bardzo ładne, ale ten piach mi nie pasuje- widac że sypany, nie lepiej by było jakis chodnik bruk ewentualnie?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 ale ten piach mi nie pasuje- widac że sypany Nie zajmuje sie dioramami na codzień, ale wydaje mi sie że tu masz racje, ja bym na twoim miejscu posmarował (ewentualnie wylał) dno podstwaki klejem (najlepiej Wikol'em) nie za grubo, a nastepnie nasypał piasku... po wyschnieciu wysypał tą resztę która sie nie przykleiła a potem upiększył w jakieś drobne roślinki lub jakieś suche drzewko bo jeżeli to Izrael to klimat powinien być suchy... pozdrawiam Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Dzięki za opinie i poradę. Spróbuję tak zrobić. Mam w domu klej Ośmiorniczka - mam nadzieję, że się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 witam Ośmiorniczka to chyba nie za bardzo ale nie jestem pewnien. Kup wikol- tani łatwodostępny a przyda Ci sie wiele razy ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Cichociemni... śladów na piasku nie zrobili Wielka szkoda, że np. chociaż suchym pędzlem im mundurów nie potraktowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 Cichociemni... śladów na piasku nie zrobili Bo na szybkiego desant na podstawkę uczynili. Ślady postaram się dorobić, ale nic więcej z nimi już robił nie będę, bo chcę się wreszcie jakimiś innymi figurkami zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi