RH Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Kolejne modeliki ze starej produkcji a mianowicie rodzinka spitfirków Sa tam takie modele jak Spitfire Mk IX z Afryki S,Skalskiego ICM 1:48 Spitfire MkIIb dywizjon 303 Tamiyia 1:48 (skrzydla z dzialkami) Spitfire Mk IIb UZ Tamiya 1:48(skrzydla z działkami Spitfire MkI Tamiya 1:48 Spitfire Mk IX Gabszewicza ICM 1:48 Spitfire MK V Tamiya 1:48 Spitfire MkXVI ICM 1:48 Spitfire MKIX LF ICM 1:48 Oczywiście wykaz może nie pokrywać się z kolejnością zdjęć /P1170017-1.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Mnie się najbardziej podoba ten RFoP z "night and day". Fajnie, że masz gdzieś w domu tyle miejsca... ja spita w 48 nie mam jeszcze w kolekcji bo się zastanawiam którą wersję robić (a właśnie z braku miejsca będzie tylko jeden) - i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ładna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Mnie się najbardziej podoba ten RFoP z "night and day". Fajnie, że masz gdzieś w domu tyle miejsca... ja spita w 48 nie mam jeszcze w kolekcji bo się zastanawiam którą wersję robić (a właśnie z braku miejsca będzie tylko jeden) - i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Też nie mam zbyt wiele miejsca a pozatym zbytnio nie przywiązuje sie do modeli ,dotyczy to też spitfirow ,Większość stoi już na półkach poza domem (niech cieszą oczy innych kolegow ) a mi zostaly zdjecia i nowe wyzwania w klejenu nowych modelikow może i nowych Spitow Zresztą osobiście preferuje "pierwszaczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Italeri roi bardzo przyzwoitego Mk. XVI w oznaczeniach DoGE z takim kogucikiem "Winston Churchill", ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi