RH Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 Kolejne modeliki ze starej produkcji a mianowicie rodzinka spitfirków Sa tam takie modele jak Spitfire Mk IX z Afryki S,Skalskiego ICM 1:48 Spitfire MkIIb dywizjon 303 Tamiyia 1:48 (skrzydla z dzialkami) Spitfire Mk IIb UZ Tamiya 1:48(skrzydla z działkami Spitfire MkI Tamiya 1:48 Spitfire Mk IX Gabszewicza ICM 1:48 Spitfire MK V Tamiya 1:48 Spitfire MkXVI ICM 1:48 Spitfire MKIX LF ICM 1:48 Oczywiście wykaz może nie pokrywać się z kolejnością zdjęć /P1170017-1.jpg[/img] Cytuj
hanadam Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 Mnie się najbardziej podoba ten RFoP z "night and day". Fajnie, że masz gdzieś w domu tyle miejsca... ja spita w 48 nie mam jeszcze w kolekcji bo się zastanawiam którą wersję robić (a właśnie z braku miejsca będzie tylko jeden) - i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Cytuj
RH Napisano 15 Lutego 2009 Autor Napisano 15 Lutego 2009 Mnie się najbardziej podoba ten RFoP z "night and day". Fajnie, że masz gdzieś w domu tyle miejsca... ja spita w 48 nie mam jeszcze w kolekcji bo się zastanawiam którą wersję robić (a właśnie z braku miejsca będzie tylko jeden) - i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Też nie mam zbyt wiele miejsca a pozatym zbytnio nie przywiązuje sie do modeli ,dotyczy to też spitfirow ,Większość stoi już na półkach poza domem (niech cieszą oczy innych kolegow ) a mi zostaly zdjecia i nowe wyzwania w klejenu nowych modelikow może i nowych Spitow Zresztą osobiście preferuje "pierwszaczki" Cytuj
jachud3 Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 i myślę że bedzie to klasyczna Mk I . Italeri roi bardzo przyzwoitego Mk. XVI w oznaczeniach DoGE z takim kogucikiem "Winston Churchill", ładnie się prezentuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi