figfan Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 figura firmy alpina miniatures we skali 120 mm...zdjecia sa fatalne....ale cały czas nad tym pracuje wiec jak tylko bede miał okazje wrzuce nowe-poprawione a to mały watek kolejnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Fajne... A, i psu za bardzo nos się świeci... Ale pewnie jest to skutkiem oświetlenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 pies został zmatowiony i nos miał polakierowany połyskiem ale to jest bez sensu wiec na poniec po wycieniowaniu obroży pokryje go znowu matem a nos pójdzie na satynowy lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Podobają mi się zwłaszcza Twój etap pracy na ostatnich przedstawionych fotkach . A tak przy okazji jakimi farbkami malujesz?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. A ja myślałem, że jest na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Wojtek podkład maluje aero akrylami....a na nastepnie do rabiam podobne olejami i wychodze od ciemniejszej po naj jasniejesze zdliżone do bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 widac na ponizszych zdjeciach troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Super prezentuje się figurka i piesek tez oczywiście. Podłoże wygląda jak prawdziwe. Mundur tak realistycznie, że aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Więcej światła... fotki będą od razu lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 (edytowane) Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. Masz psa, to go obejrzyj, ciekawe czy ma połysk jak lakier samochodowy... No chyba, że mu zamarzł... I się wypolerował... Edytowane 16 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. A ja myślałem, że jest na odwrót Czyli mój pies jest chory przez 7 lat a drugi przez 9 miesięcy Figurki super ekstra, ojciec mnie ostatnio katuje żebym mu w 1/16/12 zrobił Niemca lub Brytyjczyka na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Masz psa, to go obejrzyj przepraszam najmocniej Grzegorz Ty zawsze MASZ racje wole ja przyznac od razu zanim zostane zbanowany za klotnie z adminem a kolege figfan przepraszam az OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Masz psa, to go obejrzyj przepraszam najmocniej Grzegorz Ty zawsze MASZ racje wole ja przyznac od razu zanim zostane zbanowany za klotnie z adminem a kolege figfan przepraszam az OT Twoja uszczypliwość jest równie na miejscu jak komentarz do nosa psa... Tak to już jest, że jak ktoś nie ma racji i nie ma argumentów to wytacza armaty związane z czepialstwem albo w tym przypadku z rola moda... nos psa jest mokry ale nie jest połyskliwy-błyszczący jak na zdjęciu w/w i to jest tak trudno uznać? retoryka... Czy może potrzebujesz walkarounda z nosami psów aby się o tym przekonać?... to również retoryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Edit. Za wycieczki personalne i ataki na moderatora dostajesz UPOMNIENIE na forum publicznym Admin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 rysy twarzy jak prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. Kolega BRh_positive ma rację.... jak pies jest zdrowy nos jest mokry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Widzę że muszę skoczyć na podwórko i zrobić wam małego Walkarounda bo walka o nosy będzie trwała w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Mowia ze jak zdrowy pies to ma miec "mokty i zimny nos" wiec polysk jaknajbardziej wskazany. Masz psa, to go obejrzyj, ciekawe czy ma połysk jak lakier samochodowy... No chyba, że mu zamarzł... I się wypolerował... Ludziska, sam mam owczarka, i ma mokry nos, często po śniegu zabłocony, ale chodzi tylko o widok na zdjęciu, że błyszczy się jak przysłowiowe psie.... To może być wina oświetlenia przy robieniu fotki, a może farba ma za silny połysk... Tylko o to... No mój sierściuch nigdy takiego poleru z przodu nie miał... a fotki jego nochala są u nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Zmieńmy nazwę na Dogwork.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Nasze psy na forum... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Żeby nie było, że mój ma nochal pudrowany to też od Dormitora... Ale jest i Wera... jest i Max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Czy na tym forum nikt już nie docenia uroku kundelków, same krowy, to żre pełno i paskudne a idźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 I mój :P Ale koniec OT Zbieramy coś na Walkarounda Tina Edit: Niedługo to forum będzie miało rozrzut w tematach jak radziecka katiusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 ja bardzo przepraszam ale chciał☻bym usłyszec ocene figurki a jesli mnie wzok nie myli to chyba napisałem ze go poprawie na półmat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi