mzmichal Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Przedstawiam wam zawartość pudełka mojego petka. Czas na zdjęcia. wieko: długość wg, producenta: kabina i sleeper: wnętrze: koła: szybki i światła (były zapakowane w folii): dwie ramki z częściami silnika i podwozia: dużo chromu (były zapakowane w folii): kalka i siatka przy chłodnicy: ogumienie: No, i instrukcja: Bardzo duzo zdjęć, ale wszystko na nich widać. Ja kupiłem ten model za 95 złoty w sklepie: http://modelsklep.pl/. Teraz niestety podnieśli cenę o ponad 20 złoty. Jego cena wacha się od 90 do 130 złoty. Nie raz na allegro.pl można wtrafić na niego z niską ceną. Model godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki za in-box przy da się, w szczególności że mam zamiar zakupić modelik w przyszłości. Powiedz jak wygląda spasowanie maski z przednią częścią przedziału kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 fliper_nx Spasowanie bardzo dobre ogólnie model skleja się bardzo przyjemnie jak na italeri . Mój już rawie na wykończeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Trzeba go sobie sprawić, bo przydałby się jakiś klasyk z nosem na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Bardzo przydał się In-Box, myślę, że innym też. Dobrze zaprezentowałeś wszystko ładnie widać itd. Nawiasem to model bardzo ciekawy też chyba sobie takiego sprawie jak się pokończy inne projekty. Mój już prawie na wykończeniu . To Tomku, czekam na jakąś galerie heh. Pozdrawiam,Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Nie wiem jak z spasowaniem części, ale kolega TomaszDudek odpowiedział na pytanie. Ja jeszcze nie wyciąłem ani jednej części (jak na razie:D). Mój już prawie na wykończeniu . To Tomku, czekam na jakąś galerie heh. Pozdrawiam,Krystian Też chciałbym go ujrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jak na razie jedyny pretendent z amerykańców do sklejenia - u mnie Trzeba będzie kiedyś zakupić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi