RH Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Pragnąc troszkę ożywić forum przy pomocy dziwacznych konstrukcji postanowiłem zaprezentować modele które wykonałem parę miesięcy temu Uważam że są to konstrukcje brzydkie ale ciekawe Myśle że jest to jakaś zmiana i odskocznia od Spitfirow ,FW.Meserow i Mustangow Pierwszy to Venom 1:48 z Hobbycrafta (model bardzo prymitywny ale po pomalowaniu jako tako wyglada Drugi to Blohm&Voss BV 138 C-1 z Revlla 1:72 Są to stre wypraski .ale cos mozna z tego wykrzesać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Kurcze... to żelazko zawsze chciałem mieć... ale patrząc ile miejsca zajmuje mi Do-24 to może i dobrze, że nie mam... A Venom to paskudek... choć w Twoim wykonaniu oczywiście wyglada nieźle :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Kurcze... to żelazko zawsze chciałem mieć... ale patrząc ile miejsca zajmuje mi Do-24 to może i dobrze, że nie mam...A Venom to paskudek... choć w Twoim wykonaniu oczywiście wyglada nieźle :> Ten jest chyba troszke mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Ten ostatni "samo zatapialny" wehikuł jest na tyle urokliwy, że chyba większość modelarzy, i dostojników kościoła , zastanawiało się , czy wejść w jego posiadanie na drodze kupna. Jego ekscelencja Biskup ciekaw jest, ile jeszcze szanowny kolega posiada pięknych modeli, których widokiem nas raczy. Jego ekscelencja ma nadzieje, że dużo, bo ich oglądanie to zawsze wielka radość dla jego ekscelencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Ten ostatni "samo zatapialny" wehikuł jest na tyle urokliwy, że chyba większość modelarzy, i dostojników kościoła , zastanawiało się , czy wejść w jego posiadanie na drodze kupna. Jego ekscelencja Biskup ciekaw jest, ile jeszcze szanowny kolega posiada pięknych modeli, których widokiem nas raczy. Jego ekscelencja ma nadzieje, że dużo, bo ich oglądanie to zawsze wielka radość dla jego ekscelencji. Cos tam moge jeszcze pokazać z archiwów oraz z bieżącej produkcji Nie wiem tylko czy takie" tsunami"tematow lub najazd jak kto woli z mojej strony spodoba sie administratorom tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathiss Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Skoro nie narzekają to widocznie nie za "latającego chodaka". U mnie taki (ale z Supermodelu) czeka na swą kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Dla wszystkich którzy mają "latające żelazko" jedna rada zanim zaczniecie go kleić proponuje wykonać wgłębne linie (bo te wypukle są ordynarne i po prostu brzydkie ) w moim modelu to uczyniłem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi