tomek14147 Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Witajcie. Ostatnio przeglądałem sobie półkę z modelami i na dłuższą chwilę zatrzymałem się przy SU-100 z Dragona. Model zrobiłem jakiś czas temu, ale nie pokazałem go na forum. Postanowiłem zrobić mu mały face-lifting. Na modelu zrobiłem zimowe kamo, washa, dałem trochę błota na koła oraz potrenowałem obcia. Niestety nie posiadam zdjęć przed face-liftingiem. Oto i on (nie bijcie za mocno): Cytuj
DerPanzersoldat95 Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 fajny, ale nieraelany i sztuczny jak dla mnie Cytuj
Mierzu Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Według mnie brak okopceń przy rurach wydechowych, a ogólnie nie widzę innych mankamentów. Może lepiej by wyglądał kamuflaż zimowy robiony na lakier do włosów, ale ja nigdy go nie robiłem ( kamuflażu zimowego) dlatego dalej się nie będę wypowiadał. Cytuj
Kacperek315 Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 A dla mnie trochę za dużo tej imitacji wapna (jeśli to tym jest) i błota, a mało samego czołgu. Jednak model dobrze sklejony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi