tomek14147 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witajcie. Ostatnio przeglądałem sobie półkę z modelami i na dłuższą chwilę zatrzymałem się przy SU-100 z Dragona. Model zrobiłem jakiś czas temu, ale nie pokazałem go na forum. Postanowiłem zrobić mu mały face-lifting. Na modelu zrobiłem zimowe kamo, washa, dałem trochę błota na koła oraz potrenowałem obcia. Niestety nie posiadam zdjęć przed face-liftingiem. Oto i on (nie bijcie za mocno): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 fajny, ale nieraelany i sztuczny jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Według mnie brak okopceń przy rurach wydechowych, a ogólnie nie widzę innych mankamentów. Może lepiej by wyglądał kamuflaż zimowy robiony na lakier do włosów, ale ja nigdy go nie robiłem ( kamuflażu zimowego) dlatego dalej się nie będę wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 A dla mnie trochę za dużo tej imitacji wapna (jeśli to tym jest) i błota, a mało samego czołgu. Jednak model dobrze sklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi