RH Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Aby nie bylo smutno tym co lubią "rury" pare fotek archiwalnych modelików (pisze tak bo zdobią półki znajomych ) i tak 1.F-18 Italerka 1:48 2.Mirage 2000 prototyp niepamiętam firmy Revell lub Heller 1:48 Su 25 Kopro 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 ja bardziej wole modele śmigłowe ale te też są ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Jako że jestem miłośnikiem samolotów rosyjskich (radzieckich) to suczka mi się bardzo ale to bardzo podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Ten F-18 jest bardzo ciekawy. Możesz powiedzieć, jaki to był dokładnie zestaw? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Ten F-18 jest bardzo ciekawy. Możesz powiedzieć, jaki to był dokładnie zestaw? Pozdrawiam Tak jak pisalem wczesniej model już dawno kleilem i to nie dla siebie ,więc nie za bardzo pamiętam ale na 69% bylo to Italeri 1:48 z tym że te rakiety samonaprowadzające byly z innego zestawu ( to te biale z zlożonymi skrzydelkami ,w środkowym pylonie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Su-25 fajny, szkoda że wrzucasz je takimi ''paczkami'' bo każdy z Twoich modeli powinien mieć oddzielny temat w galeri. Wszyskie na bardzo wysokim poziomie. Musisz mieć duże mieszkanie na te wszystkie 1/48. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Su-25 fajny, szkoda że wrzucasz je takimi ''paczkami'' bo każdy z Twoich modeli powinien mieć oddzielny temat w galeri. Wszyskie na bardzo wysokim poziomie. Musisz mieć duże mieszkanie na te wszystkie 1/48.Pozdro Co do mieszkania.. pozostawię to bez komentarza A co do modeli to jak pisalem wcześniej to większosc sklejonych pozostala na zdjeciach bo albo sprzedana albo byla robiona dla znajomych ,Ja osobiscie gustuję w "pierwszaczkach" a ostatnio wzięło mnie na zrobienie kolekcji Fw 190 różnej "maści" zobaczę czy wytrwam w tym postanowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 W suczce wyrzutnia UB-32 nigdy nie występowała z R60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No, no Hornecik mi się bardzo podoba. Sam robię teraz tą machinę, ale firmy U.S. Revell. Skala ta sama ) Niestety mam tylko jednego pilota, a u Ciebie obydwaj wyglądają bardzo dobrze. Jeśli masz jeszcze w domu F18 to bardzo prosiłbym o zdjęcie z przybliżeniem na kabinę. Pozostałe modele też wyglądają imponująco. Suchoj świetnie wykonany, ale nie gustuję w radzieckich samolotach ) Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi