RH Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Aby nie bylo smutno tym co lubią "rury" pare fotek archiwalnych modelików (pisze tak bo zdobią półki znajomych ) i tak 1.F-18 Italerka 1:48 2.Mirage 2000 prototyp niepamiętam firmy Revell lub Heller 1:48 Su 25 Kopro 1:48 Cytuj
slimas Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 ja bardziej wole modele śmigłowe ale te też są ładne:) Cytuj
GrzechuG Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Jako że jestem miłośnikiem samolotów rosyjskich (radzieckich) to suczka mi się bardzo ale to bardzo podoba . Cytuj
Kermit Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Ten F-18 jest bardzo ciekawy. Możesz powiedzieć, jaki to był dokładnie zestaw? Pozdrawiam Cytuj
RH Napisano 19 Lutego 2009 Autor Napisano 19 Lutego 2009 Ten F-18 jest bardzo ciekawy. Możesz powiedzieć, jaki to był dokładnie zestaw? Pozdrawiam Tak jak pisalem wczesniej model już dawno kleilem i to nie dla siebie ,więc nie za bardzo pamiętam ale na 69% bylo to Italeri 1:48 z tym że te rakiety samonaprowadzające byly z innego zestawu ( to te biale z zlożonymi skrzydelkami ,w środkowym pylonie ) Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 19 Lutego 2009 Napisano 19 Lutego 2009 Su-25 fajny, szkoda że wrzucasz je takimi ''paczkami'' bo każdy z Twoich modeli powinien mieć oddzielny temat w galeri. Wszyskie na bardzo wysokim poziomie. Musisz mieć duże mieszkanie na te wszystkie 1/48. Pozdro Cytuj
RH Napisano 20 Lutego 2009 Autor Napisano 20 Lutego 2009 Su-25 fajny, szkoda że wrzucasz je takimi ''paczkami'' bo każdy z Twoich modeli powinien mieć oddzielny temat w galeri. Wszyskie na bardzo wysokim poziomie. Musisz mieć duże mieszkanie na te wszystkie 1/48.Pozdro Co do mieszkania.. pozostawię to bez komentarza A co do modeli to jak pisalem wcześniej to większosc sklejonych pozostala na zdjeciach bo albo sprzedana albo byla robiona dla znajomych ,Ja osobiscie gustuję w "pierwszaczkach" a ostatnio wzięło mnie na zrobienie kolekcji Fw 190 różnej "maści" zobaczę czy wytrwam w tym postanowieniu Cytuj
brabazon Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 W suczce wyrzutnia UB-32 nigdy nie występowała z R60. Cytuj
Hitman Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 No, no Hornecik mi się bardzo podoba. Sam robię teraz tą machinę, ale firmy U.S. Revell. Skala ta sama ) Niestety mam tylko jednego pilota, a u Ciebie obydwaj wyglądają bardzo dobrze. Jeśli masz jeszcze w domu F18 to bardzo prosiłbym o zdjęcie z przybliżeniem na kabinę. Pozostałe modele też wyglądają imponująco. Suchoj świetnie wykonany, ale nie gustuję w radzieckich samolotach ) Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi