RH Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Widze że jakiś "żółtek" sie pojawil .Nie bede gorszy i też coś dorzucę ,a mianowicie jak w tytule Zerko z Tamiyi w 1:48. Model tej firmy nie należy do nowych (o wiele lepsza jest Hasegawa w tej skali) ale po złożeniu też jako tak wygląda A ty moja druga skromna pasja [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ooooo Obdarciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 RH Ale tego natrzaskałeś, jest co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 RH ile ty masz tych modeli w sumie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 RH ile ty masz tych modeli w sumie ?? W domu już nie tak dużo natomiast u znajomych,kolegów zamawiających wiele (wszystko oczywiście sklejone prze zemnie) Wiekszą frajde sprawia mi ich klejenie niż(nawet dla znajomych) ,skladowanie na pókach .Pozatym byla by to za duża rozpętosć tematyczna Ja jak pisałem wczesniej w postach preferuje "pierwszaki i te stoją u mnie na honorowym miejscu no" pacyfikiem" tez nie gardze a w planie mam zamiar zebrać pokaźna klekcje Foczek bo te bardzo mi sie podobają jako konstrukcja A przedemną jeszcze tyle do zrobienia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 RH widze że na poczekaniu same perełki Fajowy składzik jest w czym wybierać Zero przefajne. Jaką techniką go obdrapałeś? Wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 RH widze że na poczekaniu same perełki Fajowy składzik jest w czym wybierać Zero przefajne. Jaką techniką go obdrapałeś? Wyszło świetnie Po podkladzie z primera Tamiyi kolor srebrny chyba z Humbrolla (ważne zeby byl olejny a potem malowanie Acrylem Tamiya .Po wyschnięciu delikatne wysrapywanie za pomocą dobranego papieru ściernego (ważne żeby to była farba acrylowa bo łatwo schodzi z olejnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Dzięki za opisanie techniki, kiedyś na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi