mathiss Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ponieważ dorwałem wreszcie w miarę porządny aparat (Fuji S5700) więc wstawię parę fotek moich stodziewiątek. Na zdjęciach widnieją: 1) Bf-109F-4/trop firmy Intech. Malowanie na podstawie monografii "Malowanie i oznakowanie Luftwaffe 1939-1945". Krzyże i swastyki z Techmodu, numer boczny z jakiegoś Mastercrafta 2) Me-109T firmy RPM. Malowanie na podstawie znalezionych w sieci zdjęć modelu Tamiyi (chyba) w skali 1:48. 3) Me-109G-10 Revell'a. Malowanie według instrukcji. Wszystkie modele malowane pędzelkami z wykorzystaniem farb Pactra i Agama. Szpachli nie używałem (chyba że rzeczywiście jakaś szpara strasznie gryzła w oczy). Proszę o łagodny wymiar kary Po wrzuceniu fotek na zdjęciach wyszło jakie modele są zakurzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Jak spojrzałem to jakieś deja-vu mi się włączyło... 20 lat temu... hmmm.... ...Sięgnąłem na swoje złomowisko... i... podobna rodzinka tylko wzbogacona o 109T... a jak widzisz 109F też popełniłem w tym dziwnym kamuflażu z tym , ze mój był chyba Italerowski... No i moje są zdecydowanie bardziej zakurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi