mathiss Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Ponieważ dorwałem wreszcie w miarę porządny aparat (Fuji S5700) więc wstawię parę fotek moich stodziewiątek. Na zdjęciach widnieją: 1) Bf-109F-4/trop firmy Intech. Malowanie na podstawie monografii "Malowanie i oznakowanie Luftwaffe 1939-1945". Krzyże i swastyki z Techmodu, numer boczny z jakiegoś Mastercrafta 2) Me-109T firmy RPM. Malowanie na podstawie znalezionych w sieci zdjęć modelu Tamiyi (chyba) w skali 1:48. 3) Me-109G-10 Revell'a. Malowanie według instrukcji. Wszystkie modele malowane pędzelkami z wykorzystaniem farb Pactra i Agama. Szpachli nie używałem (chyba że rzeczywiście jakaś szpara strasznie gryzła w oczy). Proszę o łagodny wymiar kary Po wrzuceniu fotek na zdjęciach wyszło jakie modele są zakurzone... Cytuj
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Jak spojrzałem to jakieś deja-vu mi się włączyło... 20 lat temu... hmmm.... ...Sięgnąłem na swoje złomowisko... i... podobna rodzinka tylko wzbogacona o 109T... a jak widzisz 109F też popełniłem w tym dziwnym kamuflażu z tym , ze mój był chyba Italerowski... No i moje są zdecydowanie bardziej zakurzone Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi