Rafał Pluta Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 (edytowane) Oto model nad którym spędziłem najdłużej czasu w swojej karierze modelarza. Świetny a zarazem wspaniały w sklejaniu. Wiele detali silnika ,zawieszenia itd. Nie będę się wiele rozpisywał gdyż to już wasza działka ;) Edytowane 20 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Choć się na cywilach nie znam to mi się podoba Świetnie prezentują się te szprychowe felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Przydalyby sie duze zdjecia, gdyz malo widac na tych, ktore pokazales. Model prezentuje sie ladnie, jednak trudno cos wiecej powiedziec. Zapodaj duze fotki. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Model wygląda ciekawie, jedyne co to brak wash'a w siniku, poproszę o lepsze fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Jak chcesz powiększyć to kliknij na fotkę . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Jest ten sam rozmiar jak się kliknie. Postaraj się zrobić dokładniejsze zdjęcia i z większą rozdzielczością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Model całkiem nieźle wyszedł Tobie Kiedyś sklejałem ten sam model i jak pamiętam to karoseria i podwozie powinny być w białym kolorze chyba , że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi