Bodzio Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2018 Szkoda, że nie poprawiłeś przednich lamp - efekt końcowy byłby jeszcze lepszy. Model niestety posiada dużo tego typu mankamentów Dzięki panowie z miłe słowa Wrzucam fotę zrobioną za dnia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Piekny model, widac ze sporo serca wlozyles w jego wykonanie. Co mi sie szczegolnie podoba, to fakt, ze ma 3 osie, nie 2 jak powszechnie sie widzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) tomeka6 napisał: Co mi sie szczegolnie podoba, to fakt, ze ma 3 osie, nie 2 jak powszechnie sie widzi . Oj nie wiem co mnie wtedy podkusiło z tą 3 osią, no ale z perspektywy czasu bardziej mi się podoba Puscher: Ale niech i będą bliźniaki Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Bodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Lutego 2018 Autor Share Napisano 4 Lutego 2018 Przepraszam za pos pod postem, ale coś tam się podziałało znowu Cały czas w wolnym czasie staram się popychać model do przodu. W ostatnim czasie do kabiny domontowałem kilka drobiazgów, zmieniłem piasty napędowe, oraz rozpocząłem pracę nad tylnym zderzakiem i skrzynią. Co do zderzaka to nie wiem co z tego wyjdzie, ale może wiochy nie będzie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi