RH Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Oto premiera nowego modelu ,jeszcze cieplego!! Model firmy FLY Macchi M-5 w bardzo ciekawym nalowaniu Niestety model trochę mi sie nie udał :( a to za sprawą pewnego wypadku,a mianowicie gdy już bylo wszystok na swoim miejscu podczas podnoszenia aby coś tam wkleić zaczepilem o wystającą linkę i caly model szlag trafił to znaczy: oderwal sie gurny plat przestawilo sie łoże silnika i wyrwaly sie dolne platy .(myślałem że dostane zawaly) No ale jakos udalo mi sie to sklecić i efekt prezentuje na forum Tak że jak cos wypatrzycie to bedziecie mieli w zupelnosci racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 RH, za każdym razem mnie zaskakujesz.... Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ten hmmm... Wilkołak(?) na dziobie ... po prostu cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Napis na kadłubie to błędny zlepek słów ,kolorki też nie do końca pewne RH poczytaj trochę literaturki np ,Windsock nr86 z 2001 roku ,a wyjaśnienie tego błędu opisywał też chyba kol. avi w prezentacji nowości w którymś z postów i jeszcze na którymś z angielskich forów był opis ,dlatego też wstrzymałem się z jego budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 A ta buźka to kalka czy malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 A ta buźka to kalka czy malowanie? Pyszczek,oczy i uszy kalka ,reszta malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi