RH Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Kiedyś tam a dokladnie z 5 lat temu mialem B-17 z Monogramu w 1:48 Ale juz go nie mam zostaly zdjecia ,niestety słabe bo to skany z fotografi ,bo tylko takie posiadalem (wtedy jeszcze nie miałem cyfry) A drugi modelik to Ła -7 z Eduarda w 1:48 w wersji wykendowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Forteca w 1:48 to moje marzenie Modele u ciebie jak zawsze...perfecto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Hańba W jednym temacie fotki B-17 i Ła-7.... wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Taa... też nie lubię fortec ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 dokładnie ten sam model B-17 robie w tym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Rh brak słów . ;) Ten B-17 jak prawdziwy wygląda na tym zdjęciu . heh Najbardziej to na mnie wywarło wrażenie ten twój magazyn modeli . Jak byś miał coś na zbyciu to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Rh brak słów . ;) Ten B-17 jak prawdziwy wygląda na tym zdjęciu . heh Najbardziej to na mnie wywarło wrażenie ten twój magazyn modeli . Jak byś miał coś na zbyciu to pisz Narazie nie zamierzam nic sprzedawać ,będę próbował je zrobic A jak nie dam rady to wtedy może ....pójdą do ludzi Tak jak ten zrobiony B-17 Już od dawna nie jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 B-17 jest perfekcyjny,i te fotki coś pieknego co do Ła-7 troche brudzenia , a nawet więcej niż trochę i bedzie ok. samoloty ze wschodu nigdy nie były takie czyste.Poza tym widać że lubisz to co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 4 Lipca 2009 Share Napisano 4 Lipca 2009 Piękny ten B-17G-60-VE i powem że gdziś już go widziałem w necie.Pozdrawiam fana B-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 Piękny ten B-17G-60-VE i powem że gdziś już go widziałem w necie.Pozdrawiam fana B-17. Dawno temu już go wystawialem, Niestety to już wspomnienie ,bo poszedl na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Piękny ten B-17 szkoda,że poszedł pod młotek. Sklejenie go to dla mnie ciągle marzenie. A ten Ła-7 też niczego sobie modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi