aqws99 Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 (edytowane) del. Edytowane 1 Marca 2009 przez Gość Cytuj
aqws99 Napisano 26 Lutego 2009 Autor Napisano 26 Lutego 2009 In-box tego modelu już jest na forum Naprawdę... no to ale dałem plamę... a specjalnie przeglądałem wszystkie inboxy i opcje szukaj... no to do kasacji... Cytuj
mirage3 Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Ale mnie rozśmieszyłeś tym opisem modelu Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... Cytuj
aqws99 Napisano 27 Lutego 2009 Autor Napisano 27 Lutego 2009 Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... No możliwe... zasugerowałem się tym, że ramki były zapakowane w folię taką samą jak b- 17 od hase... a nie w zgrzewany worek jak robi revell...więc myślałem, że to przepak, ale nie widziałem f 14 od hasegawy. Po za tym technologiczny rozkłąd części na ramkach z wycięciami niektórych elementów od całości, co pewnie pozwala wykonać inną wersję gdy dodają coś innego, też podobnie robi hasegawa, np, w liberatorze... no ale pewnie nie jedynie oni... Co do modelu to nie znam się na us'ach... ;) jak dla mnie dobra f-14'nastka ;) Cytuj
mirage3 Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... No możliwe... zasugerowałem się tym, że ramki były zapakowane w folię taką samą jak b- 17 od hase... a nie w zgrzewany worek jak robi revell...więc myślałem, że to przepak, ale nie widziałem f 14 od hasegawy. Po za tym technologiczny rozkłąd części na ramkach z wycięciami niektórych elementów od całości, co pewnie pozwala wykonać inną wersję gdy dodają coś innego, też podobnie robi hasegawa, np, w liberatorze... no ale pewnie nie jedynie oni... Co do modelu to nie znam się na us'ach... ;) jak dla mnie dobra f-14'nastka ;) Za 66zł można chyba jeszcze dostać Kota z Fujimi a ten jest naprawdę suuuper Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi