aqws99 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 (edytowane) del. Edytowane 1 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 In-box tego modelu już jest na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 In-box tego modelu już jest na forum Naprawdę... no to ale dałem plamę... a specjalnie przeglądałem wszystkie inboxy i opcje szukaj... no to do kasacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ale mnie rozśmieszyłeś tym opisem modelu Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... No możliwe... zasugerowałem się tym, że ramki były zapakowane w folię taką samą jak b- 17 od hase... a nie w zgrzewany worek jak robi revell...więc myślałem, że to przepak, ale nie widziałem f 14 od hasegawy. Po za tym technologiczny rozkłąd części na ramkach z wycięciami niektórych elementów od całości, co pewnie pozwala wykonać inną wersję gdy dodają coś innego, też podobnie robi hasegawa, np, w liberatorze... no ale pewnie nie jedynie oni... Co do modelu to nie znam się na us'ach... ;) jak dla mnie dobra f-14'nastka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Większego g*** niż ten model to chyba nie ma Obok Hase to nawet nie leżał... No możliwe... zasugerowałem się tym, że ramki były zapakowane w folię taką samą jak b- 17 od hase... a nie w zgrzewany worek jak robi revell...więc myślałem, że to przepak, ale nie widziałem f 14 od hasegawy. Po za tym technologiczny rozkłąd części na ramkach z wycięciami niektórych elementów od całości, co pewnie pozwala wykonać inną wersję gdy dodają coś innego, też podobnie robi hasegawa, np, w liberatorze... no ale pewnie nie jedynie oni... Co do modelu to nie znam się na us'ach... ;) jak dla mnie dobra f-14'nastka ;) Za 66zł można chyba jeszcze dostać Kota z Fujimi a ten jest naprawdę suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi