Melonik Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Witam Postaram się zaprezentować moją całą kolekcję modeli w skali 1/87, produkcji AWM/Herpa/Albedo/Wiking/Busch 1. Man TGA "Steerman" id. ? 2. Scania 4 "Deutsche Post" id.? 3. Scania T - "Wittwer" id. 154482 90% modeli które posiadam to stan kolekcjonerski, reszta to moje przeróbki lub tak zwany złom Pozdrawiam Cytuj
Bodzio Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Ładne modele Fajny Manik i Scania T Pekaes to przeróbka ? Nawet ładnie wygląda ,ale taki jakiś nie skończony ? Pozdrawiam. Cytuj
Melonik Napisano 27 Lutego 2009 Autor Napisano 27 Lutego 2009 Pekaes powstał z 3-4 modeli, a raczej kompletnego ich złomu, był w całości malowany i jeszcze jak zauważyłeś nieskończony Cytuj
eKrystian Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Zaczyna się ciekawie. Do gustu przypadła mi Scania T o wiele lepiej się prezentuje na realnych zdjęciach niż producenta rażą trochę halogeny niebieskie, gdyby nie to było by super, ale wiadomo nie od nas to zależy. Scania 4 do mnie jakoś nie przemawia nie wiem czemu, a Man prezentuje się bardzo efektownie z cysterną. Czekam na kolejne aktualizacje Pozdr. eKrystian Cytuj
raben Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 Faktycznie ta żółta Scania wygląda chyba najbardziej zabawkowo z całe twoje kolekcji ale i tak jest super, myślałeś już nad jaką dioramką np. taką jak robi Krystian ? Cytuj
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 No Man i Sania mi się najbardziej podobają xD. Brat a co za problem kupic zestaw dodatkowych halogenów Cytuj
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Brat a co za problem kupic zestaw dodatkowych halogenów A co byś bawił się w odczepianie tych starych itp. ? Ja mówiłem ogólnie o takim błędzie Herpy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi