Melonik Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Witam Postaram się zaprezentować moją całą kolekcję modeli w skali 1/87, produkcji AWM/Herpa/Albedo/Wiking/Busch 1. Man TGA "Steerman" id. ? 2. Scania 4 "Deutsche Post" id.? 3. Scania T - "Wittwer" id. 154482 90% modeli które posiadam to stan kolekcjonerski, reszta to moje przeróbki lub tak zwany złom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ładne modele Fajny Manik i Scania T Pekaes to przeróbka ? Nawet ładnie wygląda ,ale taki jakiś nie skończony ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Pekaes powstał z 3-4 modeli, a raczej kompletnego ich złomu, był w całości malowany i jeszcze jak zauważyłeś nieskończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Zaczyna się ciekawie. Do gustu przypadła mi Scania T o wiele lepiej się prezentuje na realnych zdjęciach niż producenta rażą trochę halogeny niebieskie, gdyby nie to było by super, ale wiadomo nie od nas to zależy. Scania 4 do mnie jakoś nie przemawia nie wiem czemu, a Man prezentuje się bardzo efektownie z cysterną. Czekam na kolejne aktualizacje Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Faktycznie ta żółta Scania wygląda chyba najbardziej zabawkowo z całe twoje kolekcji ale i tak jest super, myślałeś już nad jaką dioramką np. taką jak robi Krystian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 No Man i Sania mi się najbardziej podobają xD. Brat a co za problem kupic zestaw dodatkowych halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Brat a co za problem kupic zestaw dodatkowych halogenów A co byś bawił się w odczepianie tych starych itp. ? Ja mówiłem ogólnie o takim błędzie Herpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi