jajen Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Przedstawiam link do galerii moich modeli. Niektore z nich prezentowalen na tym forum, inne nie. Zainteresowanych zapraszam do ogladania i komentowania. http://jajen.dyndns.org/daniel/model/ jajen Cytuj
-lotus98- Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Ladne modele. Mi osobiscie najbardziej sie bodoba f-4 Cytuj
Hitman Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Niezłe rury Piękny Skyhawk, też mam go do sklejenia, również będzie w tym malowaniu z wojny w Wietnamie. Phantom też bardzo przyjemny. Thunderbolt średnio mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Adax Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe Bardzo mi się podoba f 16 i kompresor do lodówki;] Profesjonalna robota. Cytuj
Halsey Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Brawo! Galeria pełna bardzo wartościowych, świetnie wykonanych modeli, niektóre znam z galerii Kompresor wśród modeli też wygląda bardzo sugestywnie, mam nawet wrażenie jakby był prawdziwy, rewelacja, ale skup się bardziej na robieniu modeli, chociaż model kompresora, to bardzo oryginalna rzecz ;) Cytuj
Ostach Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 Jak skończę z tłokowymi to wracam do swoich korzeni - suszarek I mniej więcej taką kolekcję jesli chodzi o typy chcę stworzyć pozdrawiam Cytuj
jajen Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Napisano 29 Grudnia 2009 Ech z kompresora to jestem dumny najbardziej. Dziala wysmienicie i wyglada odjazdowo Cytuj
falda1978 Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Ładne modele.Ja jestem właśnie w fazie klejenia Alouette 2,śmigłowca Revell'a w 1/32.Niedługo pokarze fotki.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi