jajen Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Przedstawiam link do galerii moich modeli. Niektore z nich prezentowalen na tym forum, inne nie. Zainteresowanych zapraszam do ogladania i komentowania. http://jajen.dyndns.org/daniel/model/ jajen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ladne modele. Mi osobiscie najbardziej sie bodoba f-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Niezłe rury Piękny Skyhawk, też mam go do sklejenia, również będzie w tym malowaniu z wojny w Wietnamie. Phantom też bardzo przyjemny. Thunderbolt średnio mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adax Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe Bardzo mi się podoba f 16 i kompresor do lodówki;] Profesjonalna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Brawo! Galeria pełna bardzo wartościowych, świetnie wykonanych modeli, niektóre znam z galerii Kompresor wśród modeli też wygląda bardzo sugestywnie, mam nawet wrażenie jakby był prawdziwy, rewelacja, ale skup się bardziej na robieniu modeli, chociaż model kompresora, to bardzo oryginalna rzecz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Jak skończę z tłokowymi to wracam do swoich korzeni - suszarek I mniej więcej taką kolekcję jesli chodzi o typy chcę stworzyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Ech z kompresora to jestem dumny najbardziej. Dziala wysmienicie i wyglada odjazdowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Ładne modele.Ja jestem właśnie w fazie klejenia Alouette 2,śmigłowca Revell'a w 1/32.Niedługo pokarze fotki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi