Piotrek ! Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 ...a te metalowe gąski, to jakiej firmy są ? Cytuj
JŚ Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 a te metalowe gąski, to jakiej firmy są ? Friulmodel. Cytuj
Meksyk89 Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak nrazaie to super ci idzie czekam na dalszy postęp prac Cytuj
Adrianowro Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Napisano 16 Kwietnia 2009 Niestety musiałem trochę pozmieniać koncepcję , aby zdążyć na Światowida. Będzie opcja z pudełka z walk w Normandii. Cytuj
ups Napisano 18 Kwietnia 2009 Napisano 18 Kwietnia 2009 Rozumiem ,że te cienkie linie kamo robisz z ręki? Właśnie mam pz. IV na warsztacie i chciałem popełnić coś podobnego tylko paski miały być jednokolorowe i jakoś marnie mi idzie . Linie wychodzą mi za grube:( Model wygląda fajnie wg mnie. Jakim aero malujesz? Cytuj
Adrianowro Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Napisano 21 Kwietnia 2009 Czas ucieka.............. Ten zielony habaź tylko na przymiarkę - cały zagajnik czeka na malowanie normalnym zielonym Koła schną gąski po pigmentach schną I jeszcze tyle roboty przed Światowidem !!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi