Piotrek ! Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 ...a te metalowe gąski, to jakiej firmy są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 a te metalowe gąski, to jakiej firmy są ? Friulmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak nrazaie to super ci idzie czekam na dalszy postęp prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Niestety musiałem trochę pozmieniać koncepcję , aby zdążyć na Światowida. Będzie opcja z pudełka z walk w Normandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Rozumiem ,że te cienkie linie kamo robisz z ręki? Właśnie mam pz. IV na warsztacie i chciałem popełnić coś podobnego tylko paski miały być jednokolorowe i jakoś marnie mi idzie . Linie wychodzą mi za grube:( Model wygląda fajnie wg mnie. Jakim aero malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 ups zdejmij kapturek z aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Czas ucieka.............. Ten zielony habaź tylko na przymiarkę - cały zagajnik czeka na malowanie normalnym zielonym Koła schną gąski po pigmentach schną I jeszcze tyle roboty przed Światowidem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi