Bubek Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Dziś prezentuje mój drugi model czyli Iveco. Przy budowie wzorowałem się na aucie którym kiedyś jeździł mój ojciec. Do modelu dodałem oświetlenie, światła mijania z halogenami i "długie" którymi można sobie pomrugać Niestety ale nie mogę znaleźć zdjęć oryginału, jak się znajdą to odrazu wrzucę. Niestety w Iveco wysiadły akumulatory i trzeba było podłączyć prostownik Do Iveco będzie podczepiona naczepa platforma schmitz z paletami. Cytuj
Diesel fan Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Nie no wykonanie eleganckie u mnie na warsztacie leży taki sam i czeka na swoją kolej Ale ten ksenon mi tu nie pasuje Dobry motyw z prostownikiem Cytuj
Paweł216 Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Model czysto sklejony ale nie podobają mi się te czarne paski na drzwiach... Cytuj
punio Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 fajnie to wygląda z prostownikiem model rewelacyjny Cytuj
Krzychu126 Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Oż ty w dekiel... Bomba, po prostu bomba! Cytuj
Bodzio Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Czyścioch ! Tzw. Bardzo czysto sklejony i pomalowany Jedynie nie podoba mi się ''chrom'' na felgach . Pozdrawiam. Cytuj
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Napisano 7 Marca 2009 edynie nie podoba mi się ''chrom'' na felgach . bo na felgach nie ma chromu, pomalowane są srebrną farbą Cytuj
Bodzio Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Tzw. Chodziło mi o to, że wyglądają tak jak by były pomalowane jakimś sprejem typu Dupli Color Efekt Chromu ,ale fotki mnie zmyliły pomalowane są srebrną farbą P.S. Zapomniałem napisać . Fajny pomysł z prostownikiem . Pozdrawiam. Cytuj
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Napisano 7 Marca 2009 Dzięki za miłe słowa, mi też się podoba ten pomysł z prostownikiem Cytuj
Jurras Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Lubię jak model ma światełka , kiedyś zamiast terażniejszych diód wstawiało się żaróweczki od kolejek , bżdziły na żólto i wyglądało to trochę kichowato. Cytuj
Bubek Napisano 22 Marca 2009 Autor Napisano 22 Marca 2009 Witam dziś znalazłem foto oryginały Ivaca, zapraszam do porównania Cytuj
EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 No fajo model.Duży pozytyw.Powiedz jak zrobiłes zawiasy ,że drzwi się otwierają, bo ja próbowałem zrobić otwierane i nic ztego nie wyszło.Zrobiłem na stałe.Pozdro. Cytuj
tornado Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Ładnie i czysto zbudowany model Minus za nie pomalowane uszczelki w oknach. Cytuj
Bubek Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Napisano 9 Stycznia 2010 Witam, zawiasy wykonałem i wieczek od tik-taków, ale jestem średnio zadowolony z tej metody, lepiej było by chyba przykleić je na stałe otwarte. a co do uszczelek to może jeszcze się pokuszę o ich pomalowanie tylko boję się żeby szyb i kabiny nie pobrudzić. pozdrawiam BubeK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi