Bubek Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Dziś prezentuje mój drugi model czyli Iveco. Przy budowie wzorowałem się na aucie którym kiedyś jeździł mój ojciec. Do modelu dodałem oświetlenie, światła mijania z halogenami i "długie" którymi można sobie pomrugać Niestety ale nie mogę znaleźć zdjęć oryginału, jak się znajdą to odrazu wrzucę. Niestety w Iveco wysiadły akumulatory i trzeba było podłączyć prostownik Do Iveco będzie podczepiona naczepa platforma schmitz z paletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Nie no wykonanie eleganckie u mnie na warsztacie leży taki sam i czeka na swoją kolej Ale ten ksenon mi tu nie pasuje Dobry motyw z prostownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Model czysto sklejony ale nie podobają mi się te czarne paski na drzwiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 fajnie to wygląda z prostownikiem model rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Oż ty w dekiel... Bomba, po prostu bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Czyścioch ! Tzw. Bardzo czysto sklejony i pomalowany Jedynie nie podoba mi się ''chrom'' na felgach . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 edynie nie podoba mi się ''chrom'' na felgach . bo na felgach nie ma chromu, pomalowane są srebrną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Tzw. Chodziło mi o to, że wyglądają tak jak by były pomalowane jakimś sprejem typu Dupli Color Efekt Chromu ,ale fotki mnie zmyliły pomalowane są srebrną farbą P.S. Zapomniałem napisać . Fajny pomysł z prostownikiem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Dzięki za miłe słowa, mi też się podoba ten pomysł z prostownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Lubię jak model ma światełka , kiedyś zamiast terażniejszych diód wstawiało się żaróweczki od kolejek , bżdziły na żólto i wyglądało to trochę kichowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Witam dziś znalazłem foto oryginały Ivaca, zapraszam do porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 No fajo model.Duży pozytyw.Powiedz jak zrobiłes zawiasy ,że drzwi się otwierają, bo ja próbowałem zrobić otwierane i nic ztego nie wyszło.Zrobiłem na stałe.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Ładnie i czysto zbudowany model Minus za nie pomalowane uszczelki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam, zawiasy wykonałem i wieczek od tik-taków, ale jestem średnio zadowolony z tej metody, lepiej było by chyba przykleić je na stałe otwarte. a co do uszczelek to może jeszcze się pokuszę o ich pomalowanie tylko boję się żeby szyb i kabiny nie pobrudzić. pozdrawiam BubeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi