eKrystian Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam dodaje kilka fotek MANA uważam za skończonego Nie wiem co my mamy na tych zdjęciach ocenić, że model stoi sobie czy co ? Mogę tylko trochę stwierdzić z ostatniej fotki, że lakier wygląda nie za ciekawie chociaż może złudzenie. Dasz większe zdjęcia to będzie można ocenić cokolwiek Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T34KW2 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Jeżeli masz w sobie odrobinę samokrytycyzmu to chyba widzisz ,że modelowi wiele brakuje do przyzwoitości.Fatalny lakier i ten kolor który w dodatku kompletnie nie pasuje do ciągnika siodłowego.Ale uznanie za dobre chęci na pewno następny będzie dużo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 T34KW2, nie każdy urodził się mistrzem. Sztuką jest doskonalenie swoich umiejętności, doskonalenie warsztatu z każdym kolejnym modelem. Pokaż swoje osiągnięcia, abyśmy mogli ocenić Twój warsztat. Odkopałeś temat tylko i wyłącznie po to, aby skrytykować kolegę dragon'a, a nie zmotywować. W jakim celu? ten kolor który w dodatku kompletnie nie pasuje do ciągnika siodłowego. Naprawdę? Dobrze, że nie jestem moderatorem, bo już byś wyleciał z forum. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 JarekS, spokojnie, każdy ma prawo do wygłaszania opinii - inną sprawą jest poziom tych wypowiedzi W sumie to dobrze, że nie jesteś modem bo szybko powstało by tutaj forum zbliżone klimatem do tych z niebieskim tłem, gdzie dostaje się ostrzeżenia za każdą literówkę T34KW2 tak na przyszłość - o gustach się nie dyskutuje - jak chciał mieć zielony, to go tak pomalował i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 A mnie się podoba taki jak jest, choć mógłby mieć te tekie boczne obudowy i ale jakoś nie pasuje mi zielony rant tylniej felgi. Messer nie wszystkie fora z niebieskim tłem są takie jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T34KW2 Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Uważam ,że każda uzasadniona krytyka jest potrzebna (no może przesadziłem z tym kolorem to w końcu kwestia gustu) ale na pewno nie uważam aby mój post był chamski bądź coś w tym stylu.Trochę by było to dziwne gdyby wylatywało się za każdą krytykę Może niedługo założę warsztat z budowy daf-a albo przynajmniej galerie i (będzie to mój pierwszy cywilny model) dlatego kto będzie chciał mnie skrytykować bądź pochwalić będę zaszczycony Bo przecież od tego jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 nie uważam aby mój post był chamski bądź coś w tym stylu. A ja uważam, że się mylisz. To jest chamskie (z pewnością nie jest to konstruktywna krytyka): Jeżeli masz w sobie odrobinę samokrytycyzmu to chyba widzisz ,że modelowi wiele brakuje do przyzwoitości. Może niedługo założę warsztat z budowy daf-a albo przynajmniej galerie i (będzie to mój pierwszy cywilny model) dlatego kto będzie chciał mnie skrytykować bądź pochwalić będę zaszczycony Zatem czekamy... Zapewne również będziemy zaszczyceni. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Messer nie wszystkie fora z niebieskim tłem są takie jak myślisz Dokładnie A co do modelu to myśle, że następny będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi