Skocz do zawartości

MAN TGA

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dodaje kilka fotek MANA uważam za skończonego

Nie wiem co my mamy na tych zdjęciach ocenić, że model stoi sobie czy co ? Mogę tylko trochę stwierdzić z ostatniej fotki, że lakier wygląda nie za ciekawie chociaż może złudzenie. Dasz większe zdjęcia to będzie można ocenić cokolwiek

Pozdrawiam,eKrystian

• 2 months later...

Jeżeli masz w sobie odrobinę samokrytycyzmu to chyba widzisz ,że modelowi wiele brakuje do przyzwoitości.Fatalny lakier i ten kolor który w dodatku kompletnie nie pasuje do ciągnika siodłowego.Ale uznanie za dobre chęci na pewno następny będzie dużo lepszy

T34KW2, nie każdy urodził się mistrzem. Sztuką jest doskonalenie swoich umiejętności, doskonalenie warsztatu z każdym kolejnym modelem.

Pokaż swoje osiągnięcia, abyśmy mogli ocenić Twój warsztat. Odkopałeś temat tylko i wyłącznie po to, aby skrytykować kolegę dragon'a, a nie zmotywować. W jakim celu?

ten kolor który w dodatku kompletnie nie pasuje do ciągnika siodłowego.

Naprawdę?

1040000048431.th.jpg

Dobrze, że nie jestem moderatorem, bo już byś wyleciał z forum.

Pozdrowienia.

JarekS, spokojnie, każdy ma prawo do wygłaszania opinii - inną sprawą jest poziom tych wypowiedzi

W sumie to dobrze, że nie jesteś modem bo szybko powstało by tutaj forum zbliżone klimatem do tych z niebieskim tłem, gdzie dostaje się ostrzeżenia za każdą literówkę

T34KW2 tak na przyszłość - o gustach się nie dyskutuje - jak chciał mieć zielony, to go tak pomalował i kropka

A mnie się podoba taki jak jest, choć mógłby mieć te tekie boczne obudowy i ale jakoś nie pasuje mi zielony rant tylniej felgi.

Messer nie wszystkie fora z niebieskim tłem są takie jak myślisz

Uważam ,że każda uzasadniona krytyka jest potrzebna (no może przesadziłem z tym kolorem to w końcu kwestia gustu) ale na pewno nie uważam aby mój post był chamski bądź coś w tym stylu.Trochę by było to dziwne gdyby wylatywało się za każdą krytykę Może niedługo założę warsztat z budowy daf-a albo przynajmniej galerie i (będzie to mój pierwszy cywilny model) dlatego kto będzie chciał mnie skrytykować bądź pochwalić będę zaszczycony Bo przecież od tego jest forum

nie uważam aby mój post był chamski bądź coś w tym stylu.

A ja uważam, że się mylisz. To jest chamskie (z pewnością nie jest to konstruktywna krytyka):

Jeżeli masz w sobie odrobinę samokrytycyzmu to chyba widzisz ,że modelowi wiele brakuje do przyzwoitości.

Może niedługo założę warsztat z budowy daf-a albo przynajmniej galerie i (będzie to mój pierwszy cywilny model) dlatego kto będzie chciał mnie skrytykować bądź pochwalić będę zaszczycony

Zatem czekamy...

Zapewne również będziemy zaszczyceni.

Pozdrowienia.