skala72 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 (edytowane) Edytowane 10 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Te koła Szkoda że takie małe... Wyglądają jakby u rowerka dziecięcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 A mi się zdjęcia i tak podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Czy ktoś to robi w 1/72? Lub z czego ewentualnie można by zrobić konwersję? Skala72 - należy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Te koła Szkoda że takie małe... Wyglądają jakby u rowerka dziecięcego Fakt, koła powinny być szprychowe, ale gdzie takie teraz dostaniesz i za ile ?? Ciekawe zdjęcie, w tle wz.34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Witam A dysponujesz większą ilością zdjęć, kiedyś popełniłem takiego w 1:35 a mając więcej fotek mógłbym zrobić dokładniejszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Sorry, zdechły razem z karta, ale teraz będę się starał robić zdjęcia wszystkich wozów i to właśnie w takiej formie. Chcę zrobić ponownie Peugeota, Wz. 34 (oba), wnętrze Kubusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Szkoda bo chętnie bym jeszcze podłubał przy takim,ale gdyby co to polecam się pamięci.Mnie to wyszło kiedyś tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 O ja piernicze... Jakie plany... Ale życie jest długie a modeli wbrut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 O ja piernicze... Jakie plany... Ale życie jest długie a modeli wbrut Spoko, jak się zawezmę, to może wnętrze Kubusia będzie niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Bardzo ładny model, szkoda, że nasze firmy pomijają takie modele, ale bądźmy dobrej nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Ale ten robiony jest ręcznie,z kilu arkuszy plastiku,chyba żadna firma tego nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Ale ten robiony jest ręcznie,z kilu arkuszy plastiku,chyba żadna firma tego nie robi Oczywiście, że nie, to Pobożne życzenie, ale trzeba mieć nadzieję, w końcu ukazał się Ford TFC, to może nadejdzie czas Peugeota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 W 1/72 egzystuje takowy model. Retrokit (France) Marc Urwicz. Jest to stary Retromodel. Pomijajac cenne nie polecalbym. Np. grubosc scian bocznych podchodzi pod Koenigstigera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 W 1/72 egzystuje takowy model.Retrokit (France) Marc Urwicz. Jest to stary Retromodel. Pomijajac cenne nie polecalbym. Np. grubosc scian bocznych podchodzi pod Koenigstigera. Czyli podwozie od Peugeota i jazda w skali 1/35 lub 1/72, ściany z grubej folii np. takiej do bindowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi