TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 (edytowane) No to jedziemy obiecuje że ten model skończę W pudle Edytowane 11 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Tomek skończysz w dwa tygodnie Powodzenia, ja takiego klocka robiłbym ze 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Jak przycisnę to dziś aero pójdzie w ruch Erni takiego w 1 dzień zrobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Wierzę w Ciebie, oczywiście "Bij faszystów" na wieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Co do kalek to chyba zrobię bez bo nie wiem czy te są poprawne a poza tym nie mam płynów i z pewnością świecić się będą a pewnikiem były takie kv bez żadnych oznaczeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 To co jest an obrazku jest poprawnie napisane ale jak ma się świecić to lepiej nie dawaj Tylko zmień tytuł bo to pojazd rosyjski więc poprawne nazwy to ta po rosyjsku i po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Czyli jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Czołg cięzki KW-2 (V to marketing firm coby umieli hamburgerowcy przecytać) - Trumpeter - 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Też życzę powodzenia w budowie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Już zmieniłem ,zawieszenie w połowie gotowe skończę dam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 (edytowane) A że tak się wtrącę Fajnie sie zapowiada, będę dopingował Też chciałem kupić ten model, ale w ostateczności padło na zwykłe KW... Powodzenia Edytowane 10 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Już zmieniłem To jeszcze zmień ten "BIG TURRED". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 kubisz Ale na co jak napiszę kw-2 to nie bedzie wiadomo że chodzi o ten model tylko o zwykły kw-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 To napisz z duża wieżą Nie jesteśmy ani w USA ani w WB ani Nowej Zelandii oraz Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Kolejne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Szybko Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Kacperek315 W końcu model samosklejalny. lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Tomek zmień ten tytuł bo koślawy a nie każd zna angielski jakoś po oczach daje że hej Napisz ze z cieżką czy tam duzą wieżą i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 To teraz czekam z cierpliwością na wasze zdanie oto mój plan malowania czołgu : gąski i koła (oprócz napinających do te na czarno) na srebrny na to sidolux na całym modelu na kantach podziałąch płyt jakiś większych częściach pojade aerografem ciemnym zielonym . Następnie cały model wraz z kołami pomaluje kolorem bazowym ,a gąski na ciemny szary . zetrę farbę z kół w miejscu styku z gąsienicą tak samo gąsienice w miejscu z tyku z podłożem . wypoleruje koła w miejscu gdzie będą srebne. Postrama się na tyle ile umiem rozjaśnić płaskie powieszchnię modelu położę sido na model zrobię wash potem przelecę suchym pędzlem . Co wy na taki sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 kubisz Ale na co jak napiszę kw-2 to nie bedzie wiadomo że chodzi o ten model tylko o zwykły kw-2. Tomek - nie TURRED, a TURRET. Nie chodziło mi o to, żeby w ogóle nie umieszczać angielskich słów w nazwach, bo w sumie podałeś po prostu nazwę zestawu z którego budujesz model. Chodziło mi tylko o błąd. Ale już się nie czepiam, wybacz off-topic. Powodzenia w budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Sorry was wszystkich za brak obiecanych fotek ale mój wielce inteligentny brat pożyczył kartę z aparatu koledze i nie mogę zrobić zdjęć choć bardzo bym chciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Obiecane fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Nio to koniec przyjemności teraz czas na zabawę model polepiony i teraz czas na retuszowanie i przygotowanie do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Fajnie Ci to idzie, czyściutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi