elefantes Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Przedstawiam mojego M60 w/mine roller w malowaniu USMC. Model Academy REWELACYJNY!!!! pod każdym względem, może nie do końca akceptowalny jeśli chodzi o wykonanie ale tak bardzo sie spieszyłem żeby mieć go na półce, że nie miałem nawet czasu kupić odpowiednich farbek do jego pomalowania (producent zaleca kolor piaskowy i kalki IDF!!!) Model w całości malowany zestawem: pędzel + humbrole + clear revella prezentuje się kapitalnie, zwłaszcza trał minowy, czołgiści i duża ilość KM-ów dodają mu niesamowitego uroku. Ja dorzuciłem do zestawu jednego ludzika na miejscu kierowcy i kilka gadżetów z Dragona, ale to co zawiera pudełko w zupełności wystarcza. Model polecam zdecydowanie!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 A USMC ich używało ? Szukałem info o tej wersji i słabo na necie Zaraz kilka osób Cie ochrzani że w barwach IDF nie zrobiłeś ale wg mnie USMC rządzi !!! Bardzo fajny, mam w planach jak dostanę aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Bardzo fajny model. Miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Noo, niestety USMC Nigdy nie używało M-60 w takiej konfiguracji, to jest Magach 6 , używał go Tylko Izrael,.... Niestety o ile sklejony fajnie, o tyle merytorycznie skopany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Tak jak myślałem, czyli malę SF Ci wyszło ale i tak bajer Taśmy amunicyjne w kanistrach, urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 lol,bardzo fajnie wyszedl.swietnie zdetalowany i obladowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi