tytan_13 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Model jest super tylko nie wiem jak wkleić zdjecia pozdrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Model jest super tylko nie wiem jak wkleić zdjecia pozdrawiam A ja mam mieszane uczucia liczyłem na coś a'la Tamiya nie jest źle ale jest taki mały niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytan_13 Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Wiesz Piotrek ja w swoim zyciu ogladałem wiele zestawów i myślę że porównując do lat 60 -70 ten model jest bardzo dobry nic tylko zlożyc i dobrze pomalować . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ale jakimś OGROMNYM przełomem po Italerce raczej nie jest. tym bardziej porównując 200 PLNów do 40! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ale jakimś OGROMNYM przełomem po Italerce raczej nie jest. tym bardziej porównując 200 PLNów do 40! Mówimy oczywiście o o becnych, wyższych cenach. Model napewno jest o wiele lepszy od Italki. Italeri w skali 1/72 oraz 1/48 ma babol z złym kątem opadania kadłuba za kabiną, dodatkowo sam podział technologiczny jest nieciekawy. Jeszcze jesienią widziałem ten model za jakieś 130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 No tak. Masz rację raptor. Właściwie gdybym miał sklejać F-22 to pewnie kupiłbym Academkę, ale faktycznie byłby pewien niedosyt po wydaniu takiej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ale jakimś OGROMNYM przełomem po Italerce raczej nie jest. tym bardziej porównując 200 PLNów do 40! Mówimy oczywiście o o becnych, wyższych cenach. Model napewno jest o wiele lepszy od Italki. Italeri w skali 1/72 oraz 1/48 ma babol z złym kątem opadania kadłuba za kabiną, dodatkowo sam podział technologiczny jest nieciekawy. Jeszcze jesienią widziałem ten model za jakieś 130 zł. ale naprawienie tego błędu trudne nie jest.Właściwie w tym wypadku podział kadłuba ułatwia to trochę.Trzeba go po prostu przyciąć w 4 miejscach i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytan_13 Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Italka 48 nadaje sie do bani ja po miesiacu dłubania otworzyłem okno i wypusciłem to dziwadło szkoda czasu i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Odłożyłem italkę bo czekam na blachy ale nie sprawia mi żadnych problemów...Detalicznie jest cienka ale z pasownością kłopotów nie miałem...Zresztą, to stary model.A F-22 Aeroplastu kleił ktoś? Po nim każda Italerka jest cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi