Bartek_6_6_6 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Właśnie skończyłem robić plandekę do GMC CCKW 353 1:35, tzn. właściwe nie wiem czy ona jest już skończona, może wy mi doradzicie czy cos z nia jeszcze zrobić, czy już jest gotowa? Zrobiona jest z kartki papieru, a pomysł zaczerpnąłem stąd http://www.model-klub.pl/articles.php?article_id=8 Myślę, że jak na pierwszą plandekę wyszła mi całkiem nieźle ale ocenę zostawiam wam;) A o to zdjęcia: Góra plandeki Bok 3 FOTKI PORÓWNANIA MOJEJ PLANDEKI Z PLANDEKA W ZESTAWIE I to by było na tyle;) Czekam na wasze opinie, dodam jeszcze raz, że po raz pierwszy robiłem plandekę;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 A moze by tak do "warsztatu" albo "jak zrobić?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Niestety plastikowa nadal lepiej wygląda. Wyrzuć tego brązowego gluta i próbuj od nowa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarusgoral Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 zamiast kartki papieru spróbuj z chusteczką higieniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Spróbuj ułożyć chusteczkę na mokro na stelażu i późnej kapkuj(kap) CA w miejscach zagięć itp lub rozcieńcz vikol z wodą i namocz w nim chusteczkę a potem ułóż ją tak jak chcesz żeby wyglądała na modelu i zostaw do wyschnięcia. Najpierw oczywiście przytnij do rozmiarów plandeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_6_6_6 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Spróbuj ułożyć chusteczkę na mokro na stelażu i późnej kapkuj(kap) CA w miejscach zagięć itp lub rozcieńcz vikol z wodą i namocz w nim chusteczkę a potem ułóż ją tak jak chcesz żeby wyglądała na modelu i zostaw do wyschnięcia. Najpierw oczywiście przytnij do rozmiarów plandeki A nie za cienka jest chusteczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Nie spoko się trzyma Jak jej nie będziesz wystawiał na ciężkie próby to spoko wytrzyma a na pewno lepiej się ułoży od kartki papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_6_6_6 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 a na pewno lepiej się ułoży od kartki papieru Ale chyba nie aż tak tragicznie się ułożyła? no nie wiem może spróbuje;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Lepiej spróbuj, chusteczkę można ładnie ułożyć, wg uznania i miła dla oka później jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi