Wallace Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Po tygodniu prac, spokojnym tempem, w gablotce ląduje zacne K-19 Zvezdy. Model robiło się przyjemnie i bez większych przeszkód. Największą bolączką, poza nieszczęsną liną wokół kiosku, okazała się kalkomania - dokładniej : cześć imitująca wzmocnienie dziób kadłuba. Tak czy inaczej kolejny model za mną. Mnie tam osobiście się podoba, aczkolwiek miewałem już lepsze wykonania ... aaa i jeszcze jedno : nie świeci się tak, jak na zdjęciach - efekt lampy i nieumiejętnego robienia zdjęć. Mam nadzieję, że model jest do przełknięcia i nie za bardzo razi po oczach (dosłownie i w przenośni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 fajnie, że skończony po moim Twój wydaje mi się... za czysty stąd i szary sprawia dla mnie wrażenie za jasnego w warsztacie pisałem już iż nie przypadła mi do gustu poręcz wokół kiosku, widzę również że kalki i Tobie sprawiły trochę problemu cześć imitująca wzmocnienie dziób kadłuba. to osłony Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Kalkomania na dziobie faktycznie najlepiej nie wyglada. Może dało by radę jakoś odkleić ją i namalować to wzmocnienie No ale najważniejsze, ze Tobie się podoba mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsarz Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Skoro już jest szary to szkoda że urzadzenia podnośne nie są w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 dzięki Panowie ... Kalkomanii nie usuwam, ale lekko ją zamaskuję taśmą i tam gdzie jest porwana prysnę, mam nadzieję, że nie będzie widać różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi