Kochaś Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Sorry chopaki ale gdzies mi moj Lucky strike uciekł xD ( powinien miec fajka w ustach no ale z powodów braku zasobów w bazie musiał obejść sie smakiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Powinieneś mu pomalować krew na butach. Wiesz...od kopniaków z półobrotu Chyba że robił to tak szybko, że nic na bucie nie zostawało Spoko wykonanie Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Chuck ma fajne Jungle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 Przydało by się jeszcze umorusać mu łapy i będzie gicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 17 Marca 2009 Share Napisano 17 Marca 2009 czy nie jest to zestaw Full Metal Jacket z Verlindena?? gdzieś jeszcze u siebie chyba mam na składzie tegoż pana hehehe fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 fajny tylko czemu zaledwie jedna fotka? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kochaś Napisano 18 Marca 2009 Autor Share Napisano 18 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fajna figurka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 dzięki, ta druga też mi się podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 ehhh.. a mi się nie podoba :] po pierwsze - zdjęcia przebarwione, przy sztucznym pomarańczowym świetle.. po drugie - strasznie niestaranne malowanie - praktycznie wszędzie widać jakieś niedociągnięcia - zielone ślady na ciele, cieliste na mundurze itp.. :] i nie poszpachlowane ślady po bąbelkach w odlewie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi