Y@ro Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Kolejny zestaw Karton instrukcja kalki ciągnik chłodnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fajny ten DAF, choć tutaj powinienem napisać fajne kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Super maszynka! Ja bym się nie podjął nakładania kalek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 model beznadziejny. auto beznadziejne, jak kazdy nowy daf, naczepa standardowa, duzo kasy za same kalkomanie. wspolczuje ich nakladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 model beznadziejny. auto beznadziejne, jak kazdy nowy daf, naczepa standardowa, duzo kasy za same kalkomanie. wspolczuje ich nakladania. Wszystkie modele Revella są droższe niż Italeri. Kalki powinny za to być dobrej jakości (przynajmniej ja dobrze wspominam wszystkie kalki z Revella). To czy auto beznadziejne, czy nie, to już Twoja prywatna opinia. Sa gusta i guściki. Ja osobiście nowe Dafy lubię 1000 razy bardziej niż te stare złomy. A model beznadziejny bo co? Każdy model jest beznadziejny, chyba, że jest to samolot Tamki z dodatkami airesa i eduarda i kosztował w sumie 600 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Model beznadziejny, bo: -rama i większość osprzętu ramy w jednym kawałku, dobrze, że chociaż zawieszenie jest osobno. -brak silnika - brak wykończenia wnętrza kabiny Ja osobiście nowe Dafy lubię 1000 razy bardziej niż te stare złomy. Wiesz, każdy lubi takie modele, jakie potrafi skleić, przy dafie dużo pracy nie masz… Jeżeli masz ochotę kontynuować dyskusję, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Model beznadziejny, bo: -rama i większość osprzętu ramy w jednym kawałku, dobrze, że chociaż zawieszenie jest osobno. -brak silnika - brak wykończenia wnętrza kabiny Ja osobiście nowe Dafy lubię 1000 razy bardziej niż te stare złomy. Wiesz, każdy lubi takie modele, jakie potrafi skleić, przy dafie dużo pracy nie masz… Jeżeli masz ochotę kontynuować dyskusję, zapraszam na priv. Fakt, zapomniałem o tych brakach w Dafie. Z tym drugim zdaniem, to trochę źle mnie zrozumiałeś Miałem na myśli DAFA, a nie MODEL DAFA, a to jest różnica Gdybym chciał robić model redukcyjny np. 105XF, to myślę, że dałbym radę stworzyć coś w miarę przyzwoitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Ten dafik jako ciężarówka jest taki sobie co innego 105 . a co do starych trucków to one coś w sobie maja dlatego mam 4 scanie serii 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Fakt. Koniec dyskusji nie na temat, bo znowu znacząco od niego odbiegamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Witam A jam mam pomysł,żeby jak ktoś zrobi in box,niech zamknie temat,tak jak na innych forach,wtedy nie będzie kłótni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi