RH Napisano 18 Marca 2009 Napisano 18 Marca 2009 Witam Oto jeden z trzech modeli ostatnio ukończonych (trzeci wymaga malych zabiegów i też wkrótce sie pojawi )Drugi to Rafale M Flotille 12F model 1:48 Revell. Jest to modelik ktory w polowie byl wykonywany prze zemnie .a dokladnie otrzymalem go sklejonego w stanie surowym .Tak że pozostalo mi podoklejać drobiazgi i podwozie oraz Rzucić kolorek Tak że na jakość klejenia i malowania kokpitu nie mialem żadnego wplywu:) Cytuj
raptorf22 Napisano 18 Marca 2009 Napisano 18 Marca 2009 Rafale! piękny samolot widziałem go na żywo, powalający. Ale kolega sypie ostatnio modelami jak z rękawa Cytuj
RH Napisano 18 Marca 2009 Autor Napisano 18 Marca 2009 Rafale! piękny samolot widziałem go na żywo, powalający. Ale kolega sypie ostatnio modelami jak z rękawa Dzieki ale model naprawde nie jest rewelacja ,Jak pisalem tylko doklejane drobne elementy i szybki malunek Cytuj
Krzysiek Napisano 18 Marca 2009 Napisano 18 Marca 2009 Prezentuje się całkiem przyjemnie. To model relaksacyjny czy zależało Ci na dużej zgodności z rzeczywistym samolotem? Z zestawu Revella łatwiej wykonać wersję przedprodukcyjną - głównie ze względu na kalki (seryjne samoloty mają oznaczenia low-vis) i parę drobiazgów wyposażenia (wyrzutniki flar/dipoli, osłona termiczna nad dyszami silników). Cytuj
RH Napisano 18 Marca 2009 Autor Napisano 18 Marca 2009 Prezentuje się całkiem przyjemnie. To model relaksacyjny czy zależało Ci na dużej zgodności z rzeczywistym samolotem? Z zestawu Revella łatwiej wykonać wersję przedprodukcyjną - głównie ze względu na kalki (seryjne samoloty mają oznaczenia low-vis) i parę drobiazgów wyposażenia (wyrzutniki flar/dipoli, osłona termiczna nad dyszami silników). Nie kleiłem go sam tak że ni za bardzo mi zależało na szczegółach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi