Bodzio Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 dzisiaj wracając ze szkoły ,po drodze natknąłem się na taką oto ''czwóreczkę'' Fotki skromniutkie ale są. Myślę że komuś się przydadzą,tym bardziej że Italeri wydało reedycje podobnego modelu Podczas robienia fotek podbił do mnie pewien pan,którego pierwszy raz widziałem na oczy , po dłuższej rozmowie zaproponował mi chęć pomocy Powiedział że jeśli szukam jakiś schematów okablowania ramy i w ogóle podobnych rzeczy to może i podarować rysunki i książkę obsługi takiej Scanii Zobaczymy co z tego wyjdzie,miejmy nadzieje że będą to jakieś konkrety. A jak nie to obcykam bardziej szczegółowo jego Scanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 No, schemaciki mogą być ciekawe, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Nie no foty konkretne, na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Jak na razie ze schematów lipa Nie mógł odnaleźć tych rysunków Może innym razem jakoś je dostanę ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 heh szkoda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Człowieku musisz odkopywać każdy temat i pisać w nim dwa słowa po pół roku od ostatniego postu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi