kzugaj Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Jak łatwo i szybko można odkleić blaszke nieuszkadzając jej? Nakleiłem blaszke na element z zestawu a potem doszedłem do wniosku że mogłem dorobić element i przykleić do niego blaszke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 kzugaj Jeśli kleiłeś klejem ca to do rozklejania służy deboner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Nie wiem czym je przyklejałeś, ale zazwyczaj używa się kleju CA, a wtedy nie ma żadnego problemu z oderwaniem. Lekko podważasz i już. Debonder raczej służy do zmywania kleju CA, bo pod blaszkę to on nie bardzo wnika na tyle żeby rozpuścić klej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi