aqws99 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Galeria ukończonego migusia ;) Pierwszy model z użyciem aero... ;) Nie ostatni... No ale model już nie u mnie... w ten sposób się ulotnił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Ładny, jedyne co mnie trochę zastanawia to górna(i dolna też) lampa antykolizyjna trochę chyba za duża. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Wygląda świetnie! Gratulację budowy bez jakichś większych problemów. Efekt superowy. Mam tylko wrażenie, że i owiewkę popsikałeś lakierem półmatowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Mam tylko wrażenie, że i owiewkę popsikałeś lakierem półmatowym... Nie to, nie to... Psikałem półmatem, jak była jeszcze zaklejona... gdy ją odkryłem, to jeszcze pomalowałem ją sidoluxem, i wtedy przez mikroszczeliny dodtało sie do środka jak myślę para wodna, zaparowało od środka, na zdjęciach własnie to widać, ale dziś już powoli ustępuje, mam nadzieję, że z czasem całkiem odparuje. Dzis samolot wrócił po wczorajszym locie ;) ... gdzie był... top secret mission ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpieg Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Model bardzo ładny tylko moim zdanie zieleń na kołach troche zbyt jaskrawa i szkoda ze wloty do silnika (czy jak to sie tam zwie ) są zasłoniete ;) Pozdro! PS. Jak zakończyła się misja nad os. Nowiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Ładnie zrobiony, ale powinien być jeszcze w warsztacie, bo ma mnóstwo niedoróbek: - brak anteny na grzbiecie przed światłem antykolizyjnym; - brak reflektorów do lądowania; - brak charakterystycznej uszczelki wokół okien wiatrochronu; - kolor kołpaków kół zdecydowanie za jaskrawy; - osłona karabinu powinna mieć kolor naturalnego metalu. Ale to wszystko rzeczy do dorobienia/poprawienia nawet w tej chwili. Oryginał: http://lotnictwo.net/foto.php?id=110247 Niestety popełniłeś też błąd kardynalny - wszystkie szachownice są odwrócone!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 osłona karabinu kolego Grzes ale nie o "karabinie" chce napisac. Dodal bym jeszcze niedopracowane wloty powietrza do silnikow, jak na 1:72 to wielka szpara widoczna zwlaszcza na laczeniu lewego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 przepraszam, tak to jest jak się za szybko pisze. Oczywiście chodziło mi o działko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi