kozborn Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca W dniu 16.06.2026 o 07:14, Aleksander z Zalasu napisał: Nie widziałem tego modelu, także dziękuję za odkopanie. Co prawda nie mój klimat, ale model mi się podoba. Ładnie zrobiony, nie widać na nim oporu materii wyjściowej i wiadra szpachli. My point exactly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano Sobota o 23:14 Share Napisano Sobota o 23:14 W dniu 16.06.2026 o 07:14, Aleksander z Zalasu napisał: Nie widziałem tego modelu, także dziękuję za odkopanie. Co prawda nie mój klimat, ale model mi się podoba. Ładnie zrobiony, nie widać na nim oporu materii wyjściowej i wiadra szpachli. Przecież na tych zdjęciach nic nie widać, model mógłby być ze szpachli zrobiony a przy tej ilości pixeli wyglądałby 'idealnie'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi