Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Scania , wiem gdzie są Rydułtowy. Ale zakładając, że w Rybniku jest 20-30 rond, to miałeś niezłe oko, żeby zgadnąć, zwłaszcza, że zdjęcie jest zrobione z innej perspektywy, niż się widzi siedząc w samochodzie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 heh ma sie to oko jak juz napisales:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Jak sądzicie z tej Skanii nie trudno będzie zrobić serie P właśnie pod wywrotkę . Miałem przyjemność kończenia Scanii z zestawu dragon-a wydaje mi się, że to ten sam model tylko ,że w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Seria P. Z tego co mi się wydaje ma niżej zawieszoną kabinę, wyższy tunel, i cała kabina jest niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Czyli byłoby troszkę roboty przy tym, jak kończyłem tamtą Scanię i była bez ospojlerowania była całkiem podobna to P, ale kolega ma racje, że trzeba by dużo modyfikacji przeprowadzać a nie jestem pewny czy dałbym radę, ale jak się nie spróbuje to się człowiek nie dowie. Dzięki za odpowiedź i sprowadzenie do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 scania trudne nie trudne jeśli ktoś chce to da rade ale jeśli to będzie robił po mału i nie na szybkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Fajna ta scania będzie jak ja odpicujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 (po mału i nie na szybkiego .) i z tym się zgadzam na 100% ! ważne żeby się wziąć a jak się zacznie klejić to pójdzie z górki lecz czasem mogą wystąpić małe pagórki po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Jeśli chcesz aby ci model wyszedł jak prawdziwy do poświeć mu dużo czasu i rób powoli i spokojnie. Dopracuj każdy element a zobaczysz wyniki jak skończysz. będzie wtedy coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi