RH Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Witam Oto kolejny a zarazem ostatni z modeli Fokkera które "klecilem"( i na szczęscie bo mam ich już dość!! :( Model to Eduard 1:48 ,kalki techmod do maszyny DVII 502/18 osobisty samolot dowodcy III Dyonu,kpt.pil. Stefana Bastyra ,Lwów 1920 A.. z tego pospiechu zapomnialem dokleić naciągów na podwoziu. Co tez uczynie ale poza kadrem aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Witam! Fajny Fokker z wojny polsko-bolszewickiej. Te fioletowe taśmy to kalki techmodu? Coś mi trochę nie pasują (fioletowy kolor), a model ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Witam!Fajny Fokker z wojny polsko-bolszewickiej. Te fioletowe taśmy to kalki techmodu? Coś mi trochę nie pasują (fioletowy kolor), a model ładnie wykonany. Te taśmy byly różego koloru ,i fioletowe się zdażaly. A same kalki są z zestawu Eduarda ,natomiast oznaczenia Bastyra to Techmod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi