DerPanzersoldat95 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 PRIMA APRILIS o rzesz Ty szkoda, wielka szkoda, ale na germańskie panzery jeszcze nie na Ciebie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 ale na germańskie panzery jeszcze nie na Ciebie czas Jak dla mnie jedyny słuszny Panzer to Leopard 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 rObO ja Cię niee rozumiem, ja lubię i chętnie kleję Tygrysy, ale shermanami też nie pogardzę, zaś Ty tylko te Shermany, może coś dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 No rObO87jakiś Challenger 2 może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 rObO zaś Ty tylko te Shermany, może coś dla odmiany Wpisz w wyszukiwarkę DUKW albo LVT Proponuje zamknąć temamt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Niestety, tematr założony jeszcze 31 marca, tak więc jakość żartu spadła - bo data założenia nadała mu wiarygodności. A sztuka polega na tym, aby 1.04 założyć topic/zrobić żart i ktoś się na niego nabierze, mimo że wie że to prima aprilis. 0:03 1 kwietnia to dla ciebie jest 31 marca.. ciut dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Ponawiam prośbę o zamknięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Z chęcią 2:0 dla moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi