szwabu87 Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 To kostki pancerza są Kostki to swoją drogą, na tym konkretnym zdjęciu, bo na moim ich nie ma i nie będzie... Chodzi mi o to co pokazuje instrukcja do trału Skifa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Mały progress: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 No progres jest, ale przód wieży to wypadałoby jeszcze odchudzić i to tak ładnie, inna sprawa, czy w zvezdzie to się da zrobić jakoś zręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 ale przód wieży to wypadałoby jeszcze odchudzić mhm, chyba jeszcze pasuje... podkleje styrenem to sie da, bo inaczej przebiłbym sie na wylot tj. Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Szwabu, dajesz poxyline od środka i jedziesz z tematem, to że ścianki są za cienkie to normalne. Pochylenie przodu wieży musi być większe. Taka charakterystyczna krawędź na wieży musi iść gdzieś na wysokości końca rynny dalmierza laserowego, tylko widzę, że w zvezdzie to jest jakoś tak dziwnie cofnięte do tyłu, dlatego pisze, że nie wiem czy to da się wykonać w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Idzie ku dobremu, podążacie w dobrym kierunku towarzyszu;) Co to jest to takie zagięte coś na stropie wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Co to jest to takie zagięte coś na stropie wieży? przylepiona wyciągnieta ramka, bedzie potem zmasakrowana na spaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Ta ramka ma zły kształt, ale jestem pewien , że to wiesz. Szwabu, a nie wolisz rozgrzać igły i porzeźbić a później przelcieć wszystko cienkim pędzelkiem z nitro, żeby rozmyć ostrość tego spawu? edit, bo mi się twoja fota nie załadowała, zwróć uwagę, że on idzie dookoła wieżyczki dowódcy, zakręca za nią na tyle wieży i dojeżdża aż do wieżyczki ładowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 edit zwróć uwagę, że on idzie dookołą wieżyczki dowódcy, cakręca za nią na tyle wieży i dojeżdża aż do wieżyczki ładowniczego z tyłu juz jest, brakuje tylko wkoło wieży d-cy Dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Reakcja w 3 minuty, pobijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 pobijesz? heh nie bede bił fajnie ze ktoś zagląda i ma kreatywne, sensowne uwagi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Heh, ten temat jest prawie jak randka, 2 się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Heh, ten temat jest prawie jak randka, 2 się udziela przynajmniej tłoku nie ma Ja juz wróciłem na studia, zakupie pare blaszek i bede dumał nad teciakiem Model zostawiłem w domu (żeby tu nie kusił :P) pod czujnym okiem gapiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Tak na sucho posklecany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Hmm, wieżyczkę mogłes jeszcze pojechać trochę. Inna sprawa, że jak zdjąłeś przód z błotników to raczej boków też bym nie dawał, chociaż może jakis profi by się wypowiedział, żeby mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Hmmm docelowo ma być ten... Tylko temat musze zmienić na WP a nie LWP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Aaaaaa, no jak dajesz trał to okej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Aaaaaa, no jak dajesz trał to okej:) W sumie widziałem też wozy bez trału, a tez nie miały błotników... Miałem nawet fotke ale się gdzieś zawieruszyła w odmętach dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 No i parę fotencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Super zrobiłeś wnętrze włazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Że jak, że niby trał od podstaw będzie? No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Że jak, że niby trał od podstaw będzie? a no tak... od ręki nigdzie skifa nie dostałem a czekać mi sie nie chce... I tu odpowiem sam sobie na zadane wcześniej pytanie, mianowicie na czołgu zawieszony jest trał KMT-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Wow! Widzę wielki wkład pracy w Teciaka! Nic tak nie ozdabia modelu jak masa dodatków własnej konstrukcji i pomysłu. W razie problemów zajrzyj do mojego wątku, Chłopaki wykonali kawał dobrej roboty i zawalili mnie materiałami na temat tego pojazdu Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale sprawdź, kolega w zeszłym tygodniu kupił 2 sztuki http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=549021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi