Tomek Mroczkowski Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 I kilka innych zdjęć na http://www.kmweg.de/mediendb2.php?area=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 10. 04. 2009 Aparat się obraził i rozładował, zdążyłem tylko jedną fotkę strzelić, no cóż do jutra! Mały opis prac: Ubrudziłem tył, i całą wieże, uprzednio kładąc kalki i robiąc sprytnie płaszcz przeciw kurzowy, bo pomysł Revella z folią aluminiową nie chciał wyjść... górna cześć kabiny jeszcze nie malowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 mroko94 Kurzenie mimo Twoich fotek do mnie nie przemawia, ale to Twój pojazd i właściwie nie musi do mnie przemawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Wyjdzie na koniec Tak jak wszystkie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Obiecane fotki Dorobiłem jeszcze kosz z przodu który wygląda dużo lepiej od tego z plastiku, działo będzie opuszczone więc wyrzutnikami się za bardzo nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Ponieważ prace dobiegają końca, za jakieś pół godziny galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Galeria -> http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=222121#222121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi