Ł.Sosnowski Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam Po wstępnym przejrzeniu zestaw sprawia pozytywne wrażenie. Co prawda jest trochę nadlewek i wklęśnieć, ale nie powinno być problemu z ich usunięciem. Części nawet nieźle odwzorowują swoje pierwowzory. Producent postarał się także o małą blaszę fototrawioną z grillami i kilkoma drobiazgami- w sumie bardzo miły akcent Poza tym kalka- niestety jest tylko jedno malowanie (niemieckie). Dośc gadania. Pora na fotki. PS. Na ramce nie ma połówek lufy- nie mogłem się powstrzymać przed sklejeniem Cytuj
FAHR Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Żeby model w trzy-piątce miał odlany właz mechanika-kierowcy razem z kadłubem to już przesada jest. Co będzie następne, koła razem z gąsienicami? Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Napisano 4 Kwietnia 2009 Niech już lepiej HB zostawi ten właz w spokoju, bo gdyby go odlali odzielnie, to pewnie nie pasowałby do reszty A metalowa lufka by nie zaszkodziła. Ale nie można aż tyle wymagać od zestawu za ~65 zeta. Ale o śruby na kołach napędowych mogliby się pokusić. Cytuj
peter Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja się zawsze zastanawiałem dlaczego w zetawie czołgistów do leo nie ma kierowcy, teraz wiem A ile kosztują polskie kalki do niego ? Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Napisano 4 Kwietnia 2009 Podobno są niedostępne w sklepach. Zostaje tylko allegro i ebay PS. Właśnie zauważyłem że nie mam osłlony jarzma armaty (C3). Czy ktoś ma ją na zbyciu lub mógłby podać średnicę zaznaczonego fragmentu? Cytuj
sokol Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 Kalki Echelona (zawierają polskie malowanie) kupowałem w sklepie modelarskim w Koszalinie. Bez problemu mi je ściągnęli. Ale cena zabójcza - 50 zł. Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki sokol. A dawno to było? Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Napisano 5 Kwietnia 2009 To dobrze. Przejadę się do jakiegoś sklepu i poproszę żeby sprowadzili. Dzięki za info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi